[idiot]

septembrie 18, 2013

discursul domnului revolutionar gol in spatele monitorului din fata tastaturii

Filed under: delir — Pœtrip @ 19:35

in tara noastra nu a existat nicio miscare importanta anti-regim inainte de ’89. stiti de ce? pentru ca a fost anihilata SOLIDARITATEA.

daca va pasa de Rosia Montana, nu va mai lasati atrasi in capcanele prin care se incearca sa se creeze dezbinare. daca scandam LIBERTATE, in cazul asta fiecare este liber sa protesteze cum vrea, atata vreme cat o face pasnic. daca scandam UNITI / SALVAM / ROSIA MONTANA sa nu cadem in ridicol certandu-ne intre noi. suntem toti diferiti si atati cati suntem, tot atatea motive sa ne scindam daca pierdem din vedere ca este foarte important sa ne atingem mai intai scopul. apoi, le putem dezbate la fel de pasnic. eu cred in #unistisalvam, #salvatirosiamontana

voi zilele astea nu v-ati surprins vorbind cand cu patos, cand cu inflacarare, cand cu pumnul ridicat, cand cu sprancenele incruntate, cu inima vibrand, cu speranta in privire sau chiar cu toate deodata, ca un revolutionar din filmele romanesti? eu m-am surprins :)) ma pufneste rasul de fiecare data, pentru ca daca as fi pus sa joc rolul si sa citesc replicile, m-as surprinde pufnindu-ma rasul. mai sa fie, sunt atat de autentic incat nu pot sa am solidaritate cu mine insumi. trebuie sa fiu mai unit!

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: