[idiot]

august 5, 2010

despre pula pizda muie cur coi cacat pe viata si pe moarte

Filed under: delir — Pœtrip @ 06:15
Tags: ,

nu stiu daca este interviu sau documentar asa ca o sa-i spun simplu pe nume: scurt metraj. featuring „harta pulii”. puzzle-ul de micro-dialoguri s-ar fi  completat in mod desavarsit daca ar fi fost posibila aparitia in acest film despre limbajul obscen a insusi scriitorului razvan vasilescu si a actorului andrei plesu in persoana sau viceversa insa unul dintre ei a refuzat categoric iar celalalt nu a fost disponibil sau exact invers. au fost convocati de asemenea cheloo, ombladon si emil brumaru dar se pare ca nu le place sa fie deranjati in plin proces de creatie poetic pentru ca au refuzat politicosi ca niste domnisoare de pension. din making-of am aflat ca cel mai entuziasmat de propunerea regizorului a fost puya, care i-a raspuns prompt: „hai s-o facem, ce pula mea!”. vizionare placuta:

P.S. autorul clipului a avut cele mai mari emotii la avanpremiera din familie dar, contrar presimtirilor sale negative, mama si tata nu l-au pedepsit ci l-au mangaiat pe crestet, aproape parinteste.

Reclame

7 comentarii »

 1. […] – Ștefan Botezatu – grafica – pe blogul lui https://botezatus.wordpress.com/ puteti citi un  articol despre realizarea acestui proiect https://botezatus.wordpress.com/2010/08/05/despre-pula-pizda-muie-cur-coi-cacat/ […]

  Pingback de Limba română – versiunea colorată :) « The colourful RhYtHm of my life — august 8, 2010 @ 14:19

 2. Misto filmu.

  Zicea un venetic acu vreo 250 de ani ca „in ceea ce priveste sudalmele, valahii intrec toate celelalte natiuni care traiesc sub soare; daca ii lasam deoparte pe italieni atunci cand sunt furiosi”. Ar trebui scoasa o carte cu injuraturi (ce-am fost si ce-am ajuns). Un fel de ” mestesugul bunei porcaieli”.

  Comentariu de Prin mine insami — august 8, 2010 @ 18:25

 3. da :) „Cartea Mortilor Ma-tii”

  Comentariu de [idiot] — august 14, 2010 @ 15:39

 4. Fain filmu.

  Oricum, trebuie să fii creativ. Orice prost ştie repeta după alţii făcând înjurătura să devină un clişeu de limbă şi să-şi piradă din efect. Cea mai faină injurătură pe care am auzit-o „Baje dracu lemne-n ei!” de la un ciurdar la capre din Buru. Mai că-ţi vine să umbli prin munţi să culegi folclor.

  Comentariu de ggl — august 14, 2010 @ 19:23

 5. idiopft. dar cand te reintorci la bucuresti?

  Comentariu de jocktherock — august 27, 2010 @ 07:00

 6. Asa cum imi place sa spun, acum suntem liberi, sa spunem ce vrem oricum nimeni nu ne ia in seama… ca prefer sa vb „obscen” doar cu o parte din prieteni si in nici un caz cu restul lumii, nu e pt ca nu simt ca e ceva normal, e pt. ca deocamdata peste tot sunt oameni care si-au construit principiile si s-au cizelat ca persoane respectand idei indoctrinate la fel ca si pe dumnezeu, si ce e mai bine sa te pui cu toti pt. ca implicit sa fi catalogat prost crescut, sau sa ii accepti asa cum sunt, si sa cauti cel mai bine sinonimele cand stai de vb cu ei!? uite pe tema asta nu am gasit decat un om in sat cu care as putea sa discut, asa ca ma bucura faptul ca am „dat peste blogu tau”. bafta

  Comentariu de gvl — septembrie 3, 2010 @ 23:34

 7. neahhhh

  Comentariu de sex shop — aprilie 2, 2013 @ 03:30


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: