[idiot]

noiembrie 17, 2009

ciobanul blogar

Filed under: delir — Pœtrip @ 09:27

este cunoscut cazul ciobanului ajuns multimilionar si al baciului care isi accepta ca etapa fireasca in viata o maciuca in capatana, dar pana acuma despre un cioban blogar n-am mai auzit. iata cariera lui pana in ziua de azi: punker > mecanic auto > consilier juridic > vanzator de asigurari > director de tipografie > publicitar > pool boy de hotel la greci > cioban la capre > blogar > punk rock star (in plina devenire).

invitatiile la schimb de linkuri nu sunt nici macar flatante, cum e cazul invitatiilor soptite la ureche la „swingers party”. schimb de link… imi aduce aminte de colegii de clasa din liceu care, ca sa se poata lauda si ei ca s-au pupat cu cineva, ca au facut un pas important inspre pierderea virginitatii, se asezau in cerc nasosi si grasance, timizi si buboase si lasau hazardul invartirii unei sticle sa decida care cu care. mi se pare ca si cum cineva ar lua numere la intamplare din cartea de telefon ca sa-si faca prieteni, fiind multumit cu orice gaseste. Cand apar astia cu “link exchange” rasuna alamurile care vestesc etapa de plin manierism a fenomenului. Dar atunci cand un prieten ma anunta timid si resemnat ca „bagami-as pula, sunt infrant… pana la urma am ajuns exact ceea ce uram: blogar!” ei bine, in cazul asta ii pun linkul pe pagina mea chiar inainte de a citi o singura postare de-a lui.

iata deci un blog nou al unui prieten vechi, om care m-a frapat de cand l-am cunoscut. pe vremea aia nu aveam blog nici unul dintre noi, nu din motivul naiv ca nu exista inca blogul, ci pentru ca ar fi fost o contradictie evidenta in existenta noastra. El insa, tot ce scotea pe gura merita notat si pastrat pentru zile negre. Iata-l acum, in direct de la stana: rovigilantes.wordpress.com

Reclame

3 comentarii »

 1. Multumesc pentru promovare, stimate domn Idiotu. As mai ultumi in continuare, as merge pana la limbi, dar ma grabesc, ma asteapta elicopteru, tre sa duc cashu la orash.
  Cu consideratie,
  Vigilantes di Caprio

  Comentariu de Radu Cataranciuc Dumitrescu — noiembrie 17, 2009 @ 10:16

 2. e o afacere in care se invarte mult cash :) pleci pe sus cu cashu si iei banu jos.

  cum se vede deal/vale, deal/vale din elicopter?

  Comentariu de [idiot] — noiembrie 17, 2009 @ 12:19

 3. si chiar te apuci de muzica?din nou?again?…si franta?

  Comentariu de catalin — noiembrie 18, 2009 @ 13:20


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: