[idiot]

august 28, 2009

stire bomba!

Filed under: delir — Pœtrip @ 16:05
Tags: , , ,

Imediat dupa concertul de la Parcul Izvor, cele doua camere ale Parlamentului Romaniei s-au reunit intr-o singura incapere pentru o sedinta urgenta de elaborare a unei noi legi antirasism, ascultand sfatul umanistic al Madonnei. Dupa indelungi dezbateri, astazi la ora 19:61 fost intrerupta transmisia posturilor TVR Cultural si Taraf TV pentru a se comunica populatiei rezultatul discutiilor. Se pare ca in imposibilitatea gasirii unei solutii de mijloc s-a hotarat pana la urma inlocuirea in intregime a constitutiei romaniei cu Legea Tiganeasca, pentru a demonstra intregii lumi gradul nostru nemarginit de toleranta. De asemenea, s-a hotarat injumatatirea varstei de la care un copil devine major. Seara asta vom sarbatori noua epoca de extremism al ingaduintei printr-un gigantic chef de chef simultan in toate pietele publice ale marilor orase, romanii vor dansa pe acordurile celor mai importante Manele-Staruri si intra in hora unirii in jurul uni foc in care vor fi aruncate exemplare din Codul Bunelor Maniere si, in general, alte carti. Populatiei i se recomanda ca intr-un gest de iubire netarmurita sa isi aduca toti banii in portofel, iar daca nu incap, sa aduca un portofel suplimentar, in ilustrarea dictonului „daca ti se fura din buzunar, intoarce si celalalt buzunar”

stire de ultima ora: Se pare ca Uniunea Europeana i-a pus interdictie Madonnei de a mai canta pe teritoriul batranului continent, luand cunostinta de efectele concertului ei in tara noastra. in noua declarata Republica Tiganeasca Rromania, protestele sunt minime spre neglijabile: Sfatul Batranilor Aripa Tanara, Cercul Incheleptilor si Marea Adunare Nationala a Piticilor ameninta cu autodizolvarea. intre noi fie vorba, ce credibilitate mai poate avea oricum Sfatul Batranilor odata ce exista Cercul Inteleptilor?

Reclame

2 comentarii »

  1. acuma na, ce vrei si tu, daca „preacurata” Madonna atat a auzit despre Romania? daca ar cobori, si ea, si altii ca ea, din turnul lor de ignoranta, poate ar reusi sa se abtina de la astfel de comentarii. Pana atunci, iart-o macar o secunda, e si ea Madonna.:P

    Comentariu de ruxa — august 28, 2009 @ 16:44

  2. nu pot sa o iert. imi incredintasem sufletul in mainile ei, incercam sa traiesc bucuria muzicii si cand colo cand a deschis gura, desi era foarte departe scena, am simtit un miros de rahat mai puternic decat cel adus de adierea vantului dinspre budele ecologice. nu mai pot avea increderea in ea si in oameni in general, simt ca nu voi mai iesi din casa cativa ani

    P.S. pe ce si-a cladit ea notorietatea? 1. ambitie si 2. SCANDAL. probabil ca la nemti le-ar explica sa iubeasca si evreii ca si ei e ca oamenii, la spanioli sa nu mai taie cu sabiile atatia indieni nativi americani, in irak i-ar invata sa nu se mai bata atata cu iranu ca razboiu nu e bun si ar incerca sa convinga un trib de canibali sa nu mai manance oameni, sa devina vegetarieni. ar lua de la gura unui copil de eschimos tendonul de foca, pentru ca e animal ocrotit. ne-ar recomanda sa pasim cu grija, sa nu se dezechilibreze polii. ar pune parasolare pe luna, sa impiedice incalzirea globala a satelitului. ar face orice, doar ca sa para ca face ceva. exact de asta nu suport oamenii cu ATITUDINE.

    Comentariu de [idiot] — august 28, 2009 @ 17:06


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: