[idiot]

iulie 9, 2009

yahoo 360. cronica unei morti anuntate

Filed under: idiot — Pœtrip @ 00:29
Tags:

intr-un acces nostalgic am intrat pe pagina mea de yahoo 360 ca sa o (pri)veghez acum, cand mai sunt doar 5 zile, 6 ore, 35 minute, 34 secunde pana la sufocarea ei cu perna de catre corporatie. pe unul din blogurile prietene am gasit un comentariu foarte inteligent si amuzant, abia la final am descoperit ca este al meu :)

„Neanderthalienii sunt ei prietenosi, sau sunt ei canibali…?” by Tanarul T

(intrebare retrorica, nu va scremeti mintile degeaba. iata commentul meu:)

demult pe vremea cand femeile si barbatii erau atat de rari pe suparfata Pamantului incat se plictisisera sa si-o tot puna intre ei la nesfarsit, intr-o mica pestera din munti isi ducea lupta pentru supravietuire si perpetuare un mic grup de neanderthalieni, compus din 3 masculi si 5 femele. Ne coboram atentia aspupra lor intr-o buna zi pe inserat la bataia de dupa prada de vanatoare, cand Tanarul Neanderthalian T (sa-i spunem) nu s-a ales, fiind mai pirpiriu si timid, decat cu un fragment de tibie de raton preistoric, caruia tocmai ii sugea maduva, cand a realizat ca sufland in el, poate produce anumite sunete placute urechii… A dezvoltat rapid o tema jucausha, apoi a improvizat putin, in final revenind la tema initiala. Toti cei adunati in jurul focului il priveau uimiti, era prima data cand se afirma intr-un fel. Jenat, a baigiut ceva de genul „acustica nu e buna aici”, dar vazand ca specimenele feminine se aduna cerc in jurul lui, a compus imediat o melodie sfasietoare de dragoste, de mare impact, datorita gamei minore, obtinuta printr-un nou orificiu in os. Acea seara magica l-a transformat pe loc in alintatul pesterei, primind mereu partile cele mai bune din vanat, locul cel mai ferit din caverna, precum si producerea unei mari schimbari in viata sexuala, pana atunci inexistenta. Tocmai acest lucru i-a facut pe ceilalti 2 invidiosi membri masculini ai cetei sa puna la cale un plan marsav, vazand cata popularitate castiga acest pletos boem din cauza caruia femeile nu le mai cedeaza decat cu forta. Astfel, s-a initiat operatiunea „Perpetuarea Propriilor date Genetice scuza Mijloacele”: dis de dimineata cei doi au imbracat niste costume ciudate de pinguin si au trezit intregul grup asurzindu-i cu niste menueturi absolut anacronice. Singurul efect a fost ca, dand dovada de un curaj de neimaginat, una din femelele care stateau incolacite in jurul lui T a aruncat chiar in capul Sefului de Ceata o roshie montana preistorica. Asemena afront nu se mai pomenise niciodata, asa ca Sefu’, cum i se spunea, a dat drumul din pieptul sau paros unui raget de disperare care a inundat toate vaile si coclaurii, zguduind roua de pe ramurele intr-un ecou repetat parca la infinit, care prevestea ceva ingrozitor „OOOOO-ooooo-fffff, viata meaaaaa…”

Aceasta fost povestea scurtei cariere muzicale a Neanderthalianului Tanarul T, o victima a invidiei si lipsei de „fair-play” din show-biz-ul preistoric, care pana la urma, asemenea lui, nu a avut viata lunga in formula polifonica, cu cei 2 solisti autoproclamati „regi ai cavernelor”. Mostenirea Tanarului T ramane insa marturie de necontestat asupra aparitiei primelor forme de creatie muzicala, a primelor incercari de teoretizare si clasificare a formelor muzicale, precum si primelor notatii muzicale, datorate, ce-i drept, celor 2 rivali ai sai, Sanglieri si Cochon.

Flautul Neanderthalian, de [idiot], Tuesday March 7, 2006 – 03:18pm (EET)

Reclame

2 comentarii »

  1. ma! tu nu ai dormit bine?

    Comentariu de jocktherock — iulie 9, 2009 @ 05:45

  2. […] ma men Categorisit la praslea — animal00 @ 2:11 pm da la domnu botezatus aflu o istorie a muzicii. numa ca el vorbeste de Neanderthalieni. Iaca istoria lu muzica la […]

    Pingback de beriiiii ma men « Unde scriu lu gigel — iulie 9, 2009 @ 14:12


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: