[idiot]

Mai 23, 2009

supa alfabet

Filed under: delir — Pœtrip @ 16:34

gurile rele si proaste spun despre jazzmani ca dintre muzicieni, sunt aceia care nu au reusit sa cante nimic altceva. mie mi se pare un foarte subtil dragut compliment la adresa jazz-ului in sine. asa cum fotbalul este un sport nobil jucat de marlani, rugby-ul un sport al gloatei jucat de gentlemeni, jazz-ul este o muzica (o)culta cantata de anarhisti ai portativului.

faza cu „oculta” am strecurat-o doar ca sa ocolesc cacofonia dintre „muzica” si „culta”, doua notiuni prea astrale pentru a fi unite de un cacat asteroidial, asa ca am strecurat intre ele (o) gaura de cur abisal.

cred in dumnezeu. si in pizda. triunghiul divin si triunghiul pubian. trinitatea intoarsa la geneza. va vine sa credeti ca peste cateva miliarde de ani, acea rasa care va popula planeta pamant se va referi la perioada prin care tocmai trecem noi ca fiind …”Plin Ev Mediu”? demult, dumnezeu s-a plictisit si a taiat lumina, noi suntem doar nota de plata mototolita.

sa cautam un fir de iarba in carul cu fan. cred ca iarba este mai putin periculoasa la volan decat bautura. cat despre bautura, este mult mai putin periculoasa decat oboseala, pentru ca betia trece, dar oboseala se acumuleaza. cat despre iarba, si ea trece, dar nu chiar ca gasca pe apa, care trece si ea, dar pietrele raman, in afara de the rolling stones.

Reclame

1 comentariu »

  1. a naibii acumulare,tot nul rezultat are!
    faza cu „o” e de o minunatie bestiala:)
    recomandare privind „o”-ul:”o intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii”-mark haddon.o sa-mi multumesti mai tarziu:D

    Comentariu de marina — Mai 24, 2009 @ 20:02


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: