[idiot]

Aprilie 26, 2009

microfum

Filed under: delir — Pœtrip @ 00:01
Tags:

azi dimineata m-am dus la birou sperand ca ziua lucratoare sambata sa fie o gluma, dar iata ca nu e asa: e un banc prost. la plecare de la job, masina din fata mea demarand de la semafor pe bulevardul unirii a lovit violent o fata transformandu-i traversarea grabita intr-un zbor de cativa metri si o aterizare rostogolita. lumea in jur era revoltata, iar fata se pipaia contrariata ca este inca intreaga si in viata. acum cateva minute, in drumul spre casa prin piata constitutiei am vazut o masina scufundata in fantanile arteziene, cu rotile in sus. fluffy tombstone.

P.S. incercati sa pronuntati 8 altfel. nu intr-o singura silaba, ci cracanat in asa fel incat cele 3 litere sa fie aproape desprinse una de alta, dar nu atat de mult incat sa para ca sunt niste initiale (O.P.T. – Ordinul Pulii de Taur) ca sa folosesc termeni muzicali nu stacatto ci legatto. lasati „o”-ul sa se rostogoleasca pe „p” si sa se tufligeasca de „t”. Oooop…T! bun, acum sunteti aaapti sa recitati poezia asta:

8, 18, 88

UO…

P…

T.

ptptpt

o

p

t

ş

π

pipipi

ob

the

şopt

ptptpt

Anunțuri

4 comentarii »

 1. poate ca astral era vre-o conjunctura proasta care favoriza acidentele si ma gandesc ca predictia ar suna asa :atentzie la acidente de munca sau in drum spre munca (asta gandindu-me ca fata respectiva era in drum spre munca si masina din fantana era in interes de servici)sau insasi munca poate deveni un accident asta se potriveste binentzeles in cazu tau! ce ar fi fost culmea sa te duci sa il intrebi pe soferul masini care a dat peste fata ce zodie e ?:P

  Comentariu de paiatzacuminteacreatza — Aprilie 26, 2009 @ 22:09

 2. am descoperit o compatibilitate astrala intre marimea penisului meu erect si fisa ta dentara :))

  Comentariu de [idiot] — Aprilie 27, 2009 @ 04:50

 3. deci cum ??
  deci… oooop..ttt… NU!!
  oopT..NICI ASA!!
  ooooop….T! da…asa…si acum ce fac ?? :))

  p.s. : eu cred ca planeta saturn s’a alineat in acea zi cu pluto si astfel zodia pestilor era incompatibila cu zodia capricornului…de aceea in momentul in care varsatorul se ducea la fecioara, balanta a omorat berbecu :|

  Comentariu de zeynna — Aprilie 28, 2009 @ 15:43

 4. e foarte greu de esplicat altfel decat prin egzemplificare… dar cred ca ai inteles ;) „P”-ul nu trebuie pronuntat ci PLUFAT din obraji printr-o explozie a buzelor. abia atunci T-ul din final este invitat sa puna punct.

  Comentariu de [idiot] — Aprilie 28, 2009 @ 19:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: