[idiot]

August 2, 2008

what’s up, dac?

Filed under: delir — Pœtrip @ 01:57

Aceeaşi echipă care anul trecut a lansat bomba Budai Beer participă din nou la Concurs Grand Spoof 2008 cu un clip la „Apolod’or”, un brand “inexistent, dar la fel de tare ca orice ţuică românească”, după cum afirmă realizatorii. Clipul este un spoof (adică parodie) la două reclame celebre, dacă nu v-aţi prins iată dezlegarea ghicitorii aici, pe pagina oficiala.

În plus, vă luminez şi eu: Apolod(‘)or (din Damasc) a fost arhitectul care a proiectat / construit podul peste Dunare, la comanda lui Traian. Acţinunea clipului se petrece probabil imediat după încetarea ostilitaţilor daco-romane când, de vreme ce populaţia masculină dacică era deja în mare parte măcelarită, se pare că populaţia feminină dacică şi cea masculină romană au convieţuit într-o atmosferă de acalmie şi bună înţelegere din care au rezultat stramoşii românilor. În clip mai apar şi două personaje misterioase, meditative şi introspective care, după cum ne indică uneletele lor, prestează diverse activiţati agrare / silvice. Aceşti doi rebeli anti-românişti care au scăpat netăiaţi de săbiile legiunilor romane se pare că sunt acei „daci liberi” de care tot am auzit dar nu se ştie dacă există, nici măcar în ziua de azi. Pe lângă Dacu’ cu furca, Dacu’ cu toporu’, Dăcoaica din căruţa şi 1 Roman, personajul care deţine rolul cheie al clipului este acel dăculeţ şugubăţ, un Păcala incipient, un precursor al lui Bulă, un Asterix carpato-danubiano-pontic, după cum ne sugereaza nelispita butelcuţă cu licoare magică, care-i alimentează micului dac setea de comunicare, spre deosebire de micul gal care căpăta impulsul de a bate. iată cum descoperim că nu numai sexul cu străini a fost la originea Poporului Român, ci şi băutura!

Anunțuri

2 comentarii »

  1. Gaudeamus igitur!

    Comentariu de Anonim — August 3, 2008 @ 03:41

  2. hahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaa foarteeee tareeeeeeeeeeeee hahahahahahahahaha hahahaha nişte artişti domn-e!nişte artişti!

    Comentariu de libelula — August 4, 2008 @ 12:51


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: