[idiot]

iulie 9, 2008

tolerant

Filed under: delir — Pœtrip @ 06:42

= ingaduitor, indulgent, concesiv, iertator, clement, indurator.

ma exaspereaza o sintagma: „intoleranta/toleranta fata de persoanele gay”. mi se pare un exemplu foarte clar de manipulare, de incercare de a imparti lumea in 2 mari categorii de oameni:

cei pro-GAY

(vezi doamne, nu neaparat GAY ei insisi dar cu o maaare doza de „toleranta” cu gay-ii, care se manifesta oriunde pe plaja dintre Simpatie si Indiferenta)

si cei anti-GAY

eu, anti-GAY nu sunt. pentru ca, in general, ma doare-n CUR despre ce fac alti semeni de-ai mei pe planeta asta sau oriunde in Univers. nici macar nu pot sa zic ca nu ma intereseaza lucrurile care nu ma agreseaza personal, pentru ca ar fi o mare gogomanie: clipa de clipa suntem agasati/calcati in picioare/scuipati/folositi de catre alti semeni de-ai nostri fara sa stim sau fara sa putem face ceva. deci, atat de putin imi pasa cum fac gay-ii dragoste sau sex, incat ii ignor total. asta ma face TOLERANT? daca as sti ca jumatate de planeta bea gaz in loc de apa si nu as protesta, ar insemna ca sunt „tolerant”? n-au decat sa bea gaz si sa-si dea foc: din partea mea va fi jumatate de aglomeratie de prosti. nu inteleg de ce simte comunitatea gay nevoia sa fie „tolerata” de vreme ce ocupatia asta se practica de cand lumea? si de ce sa fiu eu pus cu spatele la zid, sa dau un verdict pentru viata altora? daca pe planeta vor exista vreodata suficineti pedofili, va trebui sa-i „toleram” si pe ei ca si pe niste oamnei normali, pentru ca nu mai reprezinta o minoritate chiar asa mica. daca numarul criminalilor sadici va creste indeajuns de mult intr-o zi, va creste si „toleranta” noastra la crime, pentru ca vom fi pusi deodata in situatia ca EI sa ne tolereze pe noi.

lucrurile-s foarte simple de fapt:

unii oameni simt o puternica atractie (si) fata de semeni de acelasi sex. da, exact asa, nu va rusinati, adica femei cu femei, barbati cu barbati. din punctul meu, teritoriul perversiunii incepe imediat din momentul in care (de exemplu) o pula intra sau se freaca de orice altceva in afara de o pizda. acuma, ca e laba, cur, ureche, gura, ibric, gaina, cur de femeie, cur de barbat, cur de gaina, nu mai conteaza prea mult: este un mod NE-natural de a face sex. penisul este conceput din toate punctele de vedere cu un anumit scop, si acela fiind de a introduce in femeie samanta vietii. Imediat dupa ce Dumnezeu i-a ignonit din Gradina Edenului pe Adam si Eva, notiunile de NE-natural si perversiune au aparut, cu granite mereu relative. nu pot sa-mi inchipui cum a aparut prima muie din istoria omenirii (probabil dintr-o greseala – pe vremea cand nu exista curent electric) dar pot sa-mi inchipui primele cuvinte rostite de barbat: „EVRIKA!!!”. de fapt, nu se stie la ce a fost folosita gura pentru prima oara: limbaj sau sex oral? cine stie, poate initial erau sinonime…

deci: NU sunt TOLERANT. doar indiferent.

Reclame

4 comentarii »

 1. bogda prostii

  Comentariu de raluca maria — iulie 9, 2008 @ 14:13

 2. am vazut un gandac imens pe peretele de la baie(ora 1,40a.m.)…am decis sa-l tolerez…

  Comentariu de Anonim — iulie 9, 2008 @ 15:41

 3. …sa toleram chiar si gandacii: un gandac mort este mai urat decat un gandac viu.

  Comentariu de Anonim — iulie 10, 2008 @ 02:43

 4. Albul e alb si negru negru…. Daca la inceput aceste relatii erau interzise, in prezent sunt tolerate eu zic sa avem grija sa nu devina obligatorii…Acu lasand gluma la o parte, fie si numai pe criterii estetice n-as vrea sa-i vad defiland pe strazle noastre si asa vai de ele

  Comentariu de AMR — septembrie 11, 2008 @ 11:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: