[idiot]

Iunie 26, 2008

gin

Filed under: delir — Pœtrip @ 18:10

Bem gin
…si nu se mai oprim.

Ne doare gin
Ne doare gingia.

Unde e fum, e si in
Esplodeaza scafarlia.

Reclame

2 comentarii »

 1. eu zic ca Viata poate fi frumoasa si sa n-ai pofta de ea dar si ca se poate intampla sa fie urata si sa nu te mai saturi de trait.

  asta e cu gheghicatie pentru prietenii mei care au imaginatie doar in imaginatia lor. glumesc, desigur. soleil, fox, sprait plus aia mica si creata. creata dupa chipul si asemanarea Sa. in rest… oare ce se mai poate spune despre mine? va mar urisesc, sunt impresionat pana la lacrimi de caimac cand aud oamenii spunandu-si admirativ: „iata, ce frumos… stie sa piarda!” pai, afara e o LUPTA. al carei castigator nu vreau sa fiu eu. oare ce sentimente au cei ajunsi in rai fata de cei din iad? se rad? se cred ”tari”? se bucura? isi zambesc complice: „si tu, man?” – „si eu maaan, da-mi 5!” nu sunteti decat o gloata de tocilari increzuti, care-si fac toate temele zilnic, se piaptana cu carare intr-o parte si-si lustruiesc cu zama de cur de curcan lentilele ochelarilor. sa iubim si aragazele cu 4 ochi, my ass. sa-i starpim de mici! sa le storcosim capatanile posedata intre copertile cartonate ale culegerilor. ”vecina meaaa… e tocilara… si nici n-o doare, si nici n-o doare… invata pentru eaaa… MANUAAALE, si nici n-o doare, si nici n-o doare…”

  PS m-am saturat de prosti emancipati. m-am saturat de prosti licentiati. va pup din honolulul meu. adio, crapa fierea. adio, fuge mielul. adio, frige melcul. adio, domnisoara. adio, basini seara-de-seara. adio, pa si pussy. eu ma duc.

  Comentariu de Anonim — Iunie 26, 2008 @ 18:44

 2. Pa si pussy?
  What the hell does that mean?

  Haha

  Comentariu de Anonim — Iunie 26, 2008 @ 22:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: