[idiot]

mai 14, 2008

eu ma duc

Filed under: delir — Pœtrip @ 01:28

la…

Seara Filmului de Desene Animate

editia a I-a, eveniment organizat de Liga Studentilor Economisti.

Data: 14.05.2008 22:00

Locatie: Casa de Cultura a Studentilor, Sala Gaudeamus

Proiectul se va desfasura in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor in data de 14 mai 2008, incepand cu orele 23:00. Proiectul se adreseaza tuturor studentilor indiferent daca fac parte sau nu dintr-o organizatie studenteasca. In organizarea acestui eveniment se vor implica peste 10 persoane.

Pe parcursul celor 4 ore alocate acestui eveniment, se urmareste proiectia urmatoarelor filme de desen animat: Doamna si vagabontul, Cenusareasa, Pisicile aristocrate, Frumoasa si bestia.

Acest eveniment doreste crearea unei atmosfere care sa-i permita studentului sa-si aminteasca de propria copilarie urmarind totodata sa-l impulsioneze pe acesta sa-si urmeze visele si telurile propuse in acea perioada.

Animaleee Desenateee !!!

zilele astea fost in Iasi nebunie totala… dupa ani de zile de letargie si somn al ratiunii, in inchipuitul oras centru universitar si cultural care hiberneaza s-au bulucit laolalta mai multe evenimente intr-o perioada scurta de timp, care au creat pentru prima oara in sufletul ieseanului sentimentul ca nu stie cum sa se imparta ca sa participe la cat mai multe. a fost Festivalul de Jazz, a fost Festival de scurtmetraje, festivalul modei, concerte in aer liber ca pretext pentru campania electorala, FESTUDIS (concerte rock, jaz, expozitii foto, film). Aristocrata si Vagabondul, Pisicile si Bestia, Doamna Cenusareasa… niste clasice ale genului pe care le-am colectionat pe toate pe DVD-uri originale, dar nu ma pot abtine sa nu le revad pe ecran mare, in timp ce bulanesc gagicile din locurile laterale si trag basini zgomotoase… asa ca o sa iau la mine 20 de cutii de bere, 50 pungi cu seminte, 6 senvijuri, 7 pizze, 2 pachete de camel, o perna moale, 12 prezervative si o sa ma prezint la sala de proiectii, pretinzand ca-s studentul despre care vorbesc ei, care are atata nevoie de atmosfera de rememorare a propriei copilarii. eu am numai amintiri frumoase, asa ca o sa-mi aduc si un bax de servetele. snif!

Reclame

2 comentarii »

  1. uai, ci-i cu mamili lor, copchii care-s studenti azi au crescut la pokemoni, pisicili aristocrate-s ale noastre

    Comentariu de raluca maria — mai 14, 2008 @ 05:36

  2. :)
    Ahhh…..si mie mi-ar place sa le vad pe ecran mare….

    Comentariu de ... — mai 14, 2008 @ 08:15


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: