[idiot]

Martie 29, 2007

nonsens giratoriu

Filed under: delir — Pœtrip @ 03:51

ce mirat am fost odata demult cand am aflat ca totul pe lumea asta este relativ! cum adica… relativ? „sus” devine „jos”, „intuneric” ascunde „culoare”, „mult” este prea „putin” si „bine” este „rau”? nimic nu te poate convinge mai bine in privinta asta decat traficul din bucuresti. traficul si soferii isterizati pentru care „batalia vietii” este inversunarea pentru fiecare metru, pentru fiecare palma de asfalt. lumea se imparte in doua mari categorii: cei DIN masina si nefericitii muritori care le fac viata un iad celor din prima categorie. nu conteaza ca tocmai ai coborat dintr-un HUMMER, iti incasezi de la prima dacie rablagita un claxon nepoliticos imediat ce incerci sa te strecori printre masini ca sa traversezi. cu cat esti mai „business woman” imbracata la 4 ace si porti cel mai rafinat parfum, cu atat mai porcoasa va fi injuratura ce te va umili in intersectia arhi-plina, o data ce ai coborat din masina. ai devenit mai rau decat un „om de rand” – esti paria, looser, balast. dupa ce injuri aro-ul care era sa te izbeasca cu oglinda in cap tocmai pe trecerea de pietoni, urci in masina si este randul tau sa injuri oamenii care nu au nici macar minimul bun-simt de a se grupa cand traverseaza strada, ca sa nu stai la coada unui sir indian infinit! chiar daca primesti an de an medalie de la Politia Capitalei pentru „Cel Mai Bun Sofer”, zilnic se gaseste cate un tzaranette care sa te ocoleasca in tromba ca si cum s-ar feri sa se molipseasca de la tine.

se aude un claxon. inca o data. flash-uri insitente de la masina din spate. ma uit inainte, doar o coloana interminabila de masini. masini, masini. ma uit cu mila in oglinda retrovizoare la nefericitul care crede ca daca imi arata mie pumnul se va rezolva cumva situatia. problema nu este la masina din fata mea (care chiar daca aude claxonul, nu-l poate localiza exact si nici sa-l ajute in vreun fel), nici la cea din fata ei (care nici macar nu-l aude). problema este mai in fata, mult mai in fata. din masina in masina, sarim, la scara urbana, pana ajungem sa identificam problema chiar la soferul din spatele meu: se claxoneaza singur, idiotul.

se spune ca in bucuresti circulatia este infernala. nu este adevarat. de vina este doar graba asta egocentrica a soferilor, care in loc sa priveasca situatia in ansamblu, sunt interesati fiecare doar sa ajunga cat mai repede posibil dintr-o locatie oarecare in alta. la fel cum bucurestenii nu sunt inca invatati sa astepte mai intai sa iasa calatorii din metrou si abia apoi sa se aseze in fata usilor pentru a intra altfel decat buluc (sunt convins ca traficul pe usi va decurge chiar intr-un timp mai scurt), soferii din capitala nu inteleg simplul fapt ca samanta haosului pleaca de la fiecare dintre ei si se intoarce ca un bumerang.

Reclame

5 comentarii »

 1. tu erai ala cu Hummerul?

  Comentariu de Anonim — Martie 29, 2007 @ 05:32

 2. tu erai ala cu Hummerul?

  Comentariu de Anonim — Martie 29, 2007 @ 05:32

 3. eu aveam dacia aia? :D

  Comentariu de Anonim — Martie 29, 2007 @ 05:39

 4. te-am iertat demult… – chiar daca am ditamai hamaru’, sunt o scumpete de baiat finut si ultrasensibilos ;)

  Comentariu de Anonim — Martie 29, 2007 @ 09:32

 5. te-am iertat demult… – chiar daca am ditamai hamaru’, sunt o scumpete de baiat finut si ultrasensibilos ;)

  Comentariu de Anonim — Martie 29, 2007 @ 09:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: