[idiot]

Martie 5, 2007

cateva teme din emisiune

Filed under: delir — Pœtrip @ 15:42

Inca o data, Felicitari candidatilor admisi!

…si Multa Muie celor respinsi. mars acasa! (muzica si aplauze)

cum e sa fii „o victima a fetelor cuminti”? o eterna victima a fetelor cuminti… e vesel sau trist?

Gabi avea un caine. un caine foarte mic. un catel, de fapt. In fiecare zi, asezat in fotoliul lui, Gabi ii dadea cate un biscuit cainelui. Zi de zi, cainele crestea. tot mai mare, de la biscuit cu biscuit. Crestea pe zi ce trecea. Intr-o zi, asezat in fotoliul lui, Gabi i-a intins cainelui un biscuit. cainele l-a inghitit cu totul pe Gabi. cu tot cu fotoloiu.

Omul din spatele muzicii si chat-ului este Stefan. chiar daca se ocupa si de una si de alta, Stefan… nu primeste sugestii muzicale, asa ca nu-l mai asaltati cu propuneri.

si atunci… 7 din cei 5 ascultatori ai emisiunii vor inchide imediat intrebandu-se „cine e …Stefan?”. chiar asa, cine pula mea e stefan???

B5, B6 clar! (in nici un caz HB sau H1, H2, H3… nici macar B1 sau B2!)

Spuneti-mi „nebun”, dar numai de la B3 in sus!

Intrebari pentru ascultatorii nostri. Solutiile si raspunsurule corecte vor sosi la emisiunea „Insomniile domnului Conte” de miercuri

„We don’t Need No Education” – M-a frapat intotdeauna asta! We DON’T need NO education!?!? Cum pula mea adica?

Chiar. De ce suna atat de actual Pink Floyd? bass-ul asta, chitara, ritmul… putin electro…

Suna actual pentru ca trupele pe care le-au influentat nu s-au terminat inca. esti actual atata vreme cat mai exista „dara” pe care ai trasat-o.

Panait Istrati – „un prieten al visatorilor si invinsilor”

…adica dusman al oamenilor realisti si al invingatorilor? dar noi… noi suntem oare (destul de)prietenosi cu visatorii si invinsii?

o mare afacere cu obiecte de arta: Dildo-uri cu motive traditionale romanesti! Vibratoare cu modelele de pe ouale de paste. sau in forma de cuci de aia care fluiera. grafitti cu modele traditionale romanesti. nu exista asa ceva! sau tatuaje. tatuaj cu cap de bour!

„Insula Pensionarilor” insula pensionarilor hiperactivi. un fel de Planeta Maimutelor?

insula pensionarilor. cu un glob de sticla. rezervatie de sahisti si tablagii. chiar, ce este un tablagiu de fapt? un jucator de table sau un militian? oare li se mai spune inca „tablagii’ plotistilor de la circulatie… de cand poarta bonetele alea de bucatar in cap?…

sa lansam impreuna o carte: George citeste „Botezatu”

eterna nelamurire a reporterilor si cititorilor: „si cum scrieti? cum scrieti in 2!” – intrebarea clasica pentru fratii Grimm, ilf si Petrov, Emerson, Lake and Palmer.

pai… unul la Masina de Scris. Clasic. celalalt cu pana. are pe birou o calimara imensa de cerneala. si in coltul camerei un havuz mare cu tus din care se aprovizioneaza cu un polonic.

Stefan trebuie sa ia Lectii de Vorbire. Lectii de Dictie. LOGOPEDIE. Stefan, fac eu cu tine daca vrei, te invat cateva exercitii de pronuntie, am facut la facultate, la teatru.

Da, ar trebui sa invat sa vorbesc. sa vorbesc ca tine, dar sa nu te imit. sa nu ajung un Jora#2 dupa care sa fac o formatie care sa se cheme Travka#2!

„Vreau sa vorbim 2 minute.

2 minute? ai avut la dispozitie 2 ani!!! cam multe minute!”

cati ascultatori avem acum, Stefan?

pai, de la 300 am ajuns la 421!

Paris, Je T’aime.

Moscova nu crede in lacrimi.

Kumm – „Marty” intre Moloko – „Pure Pleasure Seeker” si Stevie Wonder – „Superstitious”

Genial. si dupa asta o atmosfera de rural jovial si rustic (un rural contemporan traditional romanesc) cu Canned Heat – „Going Up The Country”

Stiri. va urma un calup de stiri ireale. Meteo. raspundem ascultatorilor. dam consiliere pentru orice problema. pentru fete inselate, pentru baieti timizi si pentru… chiar si pentru pensionari. horoscop la cerere. pesti? asta e dupa melc? bine, pesti: vei avea cea mai de cacat zi a vietii tale. dar stai linistit, o data vei ajunge bogat. gemeni. despre gemeni… numai de bine! in ce an te-ai nascut? iti spunem povestea vietii tale numai cu ajutorul acestui indiciu! 1982. esti un bou! sau! cream injuraturi personalizate. extinse, de cate un paragraf intreg. si facem tricouri cu ele.

„sub zodia ierbii”

Nu aveti cumva o …felie de tort, sa zicem, in frigider? Nu minti, parca o vad prin peretii grosi ai frigiderului… cu straturi si cireasa „on top”.

Nu, nu avem.

Sigur? Si daca ma duc sa verific?

da-mi si mie. ma duc sa aduc linguritele!

orice [idiot] poate sa faca azi muzica. de fapt, cu cat este mai idiot, cu atat este convins cu inversunare ca face mai MUZICA.

este ora 4:47 si a fost o noapte alba cu luna plina si luna amara. O luna care s-a perindat pe acoperisurile caselor voastre. Stefan s-a dus sa se cace. De fapt, nu s-a dus chiar sa se cace, nu interpretati la propriu, ad literam. la fel de bine puteam sa spun ca stefan s-a dus sa lustruiasca un diamant si asta nu insemna ca in acest moment stefan chiar asta face. habar nu are sa
lustruiasca un diamant. Luna Plina. Chiar, mai stefan, este luna plina afara!

„da-mi si mie linkul” :)

Reclame

1 comentariu »

  1. lick me..oops.

    Comentariu de Anonim — Martie 6, 2007 @ 13:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: