[idiot]

iulie 12, 2006

cum se poate desface un sticlă cu vin

Filed under: delir — Pœtrip @ 05:26
spicuite din broșura „dezgustatul distractiv”, de Păƒstorel Botezatu:
I
0     0     0     0     0
0     0     0     0
0     0     0
0     0
0
(nu pot să scriu chiar acuma pencă sunt ocupat. reveniți mai târziu)
Reclame

11 comentarii »

 1. no, bine dara!
  om mai astepta

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 05:45

 2. mi-am amintit că atunci cand eram mică, nu puteam să beau un pahar cu vin, era prea mult! şi atunci scurgeam sticla şi gustam picăturile alea, iar bunică-mea zicea: aşa să li se scurgă băieţilor ochii după tine!… hahahaha! avea un mod teribil de a justifica apucăturile micii beţive… :)

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 07:08

 3. cum?

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 05:31

 4. sorry. :) nu e gata inca.

  eu le scriu pe bucati – mai intai titlul, salvez. apoi subtitlul si salvez. apoi poza si salvez. mai apoi ma gandesc mult si bine ce dracu sa scriu. si salvez.

  la mine, pana si crearea blogului este un gest spectacular, aidoma unui pictor nebun care arunca vopsele pe panza, direct din cutie…

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 05:39

 5. nu stiu cum se desface sticla, dar eu stiu ca am baut acea sticla de vin;)

  Comentariu de Reich de Murfatlar — iulie 12, 2006 @ 05:59

 6. porcule! de acu ininte o sa pun biletel pe lucrurile mele.

  glumeam, nu m-am suparat. pentru mine, a fost suficient ca am reusit sa o desfac, nu mai avea nici o importanta continutul dupa asta… :)

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 06:07

 7. măi, dară meticulos mai eşti – mai intai titlul, salvez. apoi subtitlul si salvez. apoi poza si salvez. mai apoi ma gandesc mult si bine ce dracu sa scriu. si salvez… hahahaa! măi, nu tre’ să fie masterpiece şi nici nu degustăm vinu’ acilea! scrii un blog! scrie-l naiba, pnă nu intri n concediu! pot să iau sticla s-o scurg niţel, că poate s-au mai salvat neşte picături… :) chiar mi-i pohtă de un vin demi-dulce, rece, asortat la vacanţă… las’ că vin iele…

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 06:46

 8. dopul e in sticla iar cutitul in spatele sticlei si-l tii tu cu degetul! poate ca esti tu idiot dar eu sunt prost si am mintea odihnita! sa te-mbeti bine! HA HA HA

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 07:46

 9. nu, cutitul CHIAR este in sticla! am incercat (in lipsa de tirbuson) sa scot dopul cu ajutorul lamei cutitului infipta in dop, printr-o iscusita miscare de rotatie in jurul propriei axe. din pacate, dopul a cedat si s-a rupt… (alte dati am patit sa se rupa chiar lama cutitului) asa ca alex (cel din poza) viteaz cum e, mi-a smuls sticla din mana „nu stii sa faci nimica blea” si a tras o palma de taran peste manerul cutitului care s-a scufundat cu totul in intregime si complect in licoare.

  am baut juma de pahar de vin si am adormit (unde sunt betiile de altadata…) asa ca vinul gasit langa pat dimineata si pus de mine la rece in frigider (poate pentru stropit o frimptura) a fost descoperit de adi, co-locatarul meu, care… care… e… cititi blogul lui si va dati seama.

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 07:59

 10. Daca era doar un trucaj, dopul ar fi plutit. El este tintit de fundul sticlei de greutatea lamei. Sau poate de puterile mentale iesite din comun ale lui Alex? :)
  Si (din nou,) dopul este usor in fata tzuguiului din fundul sticlei, deci nu poate fi vorba nici de un ansamblu dop+cutit trucat din spatele sticlei.
  Pawwrerea mea. HIC!!

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 08:40

 11. nu incercati sa-mi gasiti scuze. de fapt, chiar SUNT un marlete, iar poza NU este trucata. de ce sa-mi pierd timpul incercand sa truchez asa ceva, cand ma pot ideletnici ore in sir sa desfac o sticla de vin…

  cine stie fizica, stie… sonykys, din pacate asta era un dop care nu respecta cumintile legi ale naturii… era un dop indaratnic, posedat. pe langa faptul ca era facut dintr-un aliaj impenetrabul de pluta si titanium, miam dat seama ca era si si singurul dop din lume cu diametru MAI MARE decat gatul sticlei in care sta!!!

  anyway, vinu’ a fost bun, probabil. adi stie mai bine.

  Comentariu de Anonim — iulie 12, 2006 @ 08:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: